Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /home/bjornes/public_html/wp-includes/cache.php on line 99

Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /home/bjornes/public_html/wp-includes/query.php on line 21

Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /home/bjornes/public_html/wp-includes/theme.php on line 576
Björn Eriksson » Vegomässa 13/9

Björn Eriksson

 

Vegomässa 13/9 12 september 2008

Sparat under: Engagemang, Mat — Osso @ 15:32

I morgon, lördag 13/9, vankas det Vegomässa i Stockholm.

Förra gången jag hörde talas om det satt jag i Falun och längtade men fick hålla till godo med Falukorvens dag istället.

Som det vego jag vill vara ser jag självklart fram emot mässan. Det handlar inte bara om att få provsmaka veganska bakverk och se spännande produkter. Det handlar också om att få omslutas av andra jeppar kring en fråga som jag kan uppleva mig ensam i. Eller snarare uppleva mig som en minoritet. Jag vet inte så mycket om gay-rörelsen egentligen men jag föreställer mig att det jag känner kan liknas med den förväntan en glad prisse (gay?) kan känna inför Pridefestivalen. Inte samma sak men kanske liknande.

Jag räknar också med att möta en uppdämd konsumtionslust när jag strövar omkring och lockas av “godkända” produkter. Spännande…

Mer info, plats, tid m.m. finns via länken man kommer till om man klickar på bilden.

vegomässa

 

Ge mig ord.