Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /home/bjornes/public_html/wp-includes/cache.php on line 99

Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /home/bjornes/public_html/wp-includes/query.php on line 21

Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /home/bjornes/public_html/wp-includes/theme.php on line 576
Björn Eriksson » Leende guldbruna

Björn Eriksson

 

Leende guldbruna 11 mars 2007

Sparat under: Betraktelser, Recensioner — Osso @ 20:47

Jag känner mig ibland som en snigel

(Vem gör inte det?)

När det gäller att upptäcka och trixa med min dator är jag som en sköldpadda i jämförelse till vännen Lasse som skogshareskuttar runt mig och kors och tvärs över min rygg. Tills skillnad mot den malliga haren i fabeln så är Lasse himla snäll. Det är jag också, dock alltjämt en sköldpadda i jämförelse.

Idag drog jag och Mari för fönstret och såg de två första avsnitten av Leende guldbruna ögon. En riktigt bra miniserie! Om man även läser dansbandets gästbok blir den ännu bättre!

Måste det vara svårt och skava för att gestaltningen av kärlek ska vara äkta? Trallvänligt och töntigt, ett uttryck för dansfolk eller manisk subkult? För Lennart är dansbandslyriken på allvar och öppnar portar till kärlekens märkliga värld. Skildringen av hans möte med den krassa och fördomsfulla “verkligheten” är skönt underhållande. Jag ser fram emot sista delen som sänds imorgon (och som sänds varje sekund via svt - vilket sköldpaddan kommit fram till).

Mer

 

2 Kommentarer för detta inlägg

 
d'Artagnan Says:

Tack tack tack. Konstigt, men jag känner mig allt mer som en enstöring själv här. Och supersköldpadda när det kommer till matlagning, handla i butik och mycket annat. Man har väl sina områden kan man tänka sig.

Ska kolla in så jag kommer ikapp. “Heroes” mina vänner. Värt att spana in.

 
Osso Says:

Kram kompis!
kan sitta här och pilla på tryckarna men ska bege mig till jourlivs och köpa grejer till brödbak.
kanske…

Ge mig ord.